Focus Care B.V. is een onafhankelijk farmaceutisch bedrijf gevestigd in de Zaanstreek. In 2003 opgericht door John van der Sluijs. Inmiddels is Focus Care (Netherlands) B.V. uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat alle disciplines in huis heeft voor product ontwikkeling. Met een toegewijd professioneel team worden de hoogste standaarden nagestreefd op de gebieden Registratie, Kwaliteit en Farmacovigilantie, Finance, Supply Chain, Marketing en Sales.

Glenmark is opgericht met de visie om een toonaangevend, geïntegreerd en door onderzoek gedreven, wereldwijd farmaceutisch bedrijf te worden. In de afgelopen decennia hebben we ons bewezen als een toonaangevende speler in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, zowel NCE’s (nieuwe chemische verbindingen) als NBE’s (nieuwe biologische verbindingen). We hebben op dit moment innovatieve geneesmiddelen in verschillende stadia van preklinische en klinische ontwikkeling en richten ons met name op de gebieden immunologie, oncologie en pijnbestrijding.

Prolepha Research is a Dutch independant privately held pharmaceutical company.

Prolepha is specialized in the development and supply of generic products for licensing out. We offer licensing opportunities to generic pharmaceutical companies throughout the globe, through a complete range of CTD-format dossiers ranging from niche products to relatively old molecules to blockbuster products, with a focus on either retail, hospital  or OTC. Our offered dossiers are up to date and comply with all applicable European guidelines. Our products are manufactured in state of the art GMP approved manufacturing plants, located in Europe, India and Asia.

Sun Pharma heeft in de rest van de wereld reeds van zich doen spreken en richt zich sinds 2008 op de farmaceutische sector in Nederland.

Opgericht in 1983 en beursgenoteerd sinds 1994, legt Sun Pharma zich als multinational toe op geïntegreerde specialistische farmaceutica. Wij produceren een groot pakket aan farmaceutische formuleringen en brengen deze als merkmedicijnen en generieke medicijnen op de markt in India, de VS en diverse andere wereldregio’s. We zijn sterk in onderzoek en ontwikkeling, proceschemie en de vervaardiging van zowel ingewikkelde API’s als doseringsvormen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in India.

Will Pharma

Will Pharma gelooft in een optimale gezondheidszorg gebaseerd op respect en vertrouwen tussen de partners. Wij van Will Pharma hebben als doel het op de markt brengen van goede kwaliteitsproducten om de kwaliteit van leven van de patienten te verbeteren. Dagelijks werken wij samen met onze partners voor het bieden van oplossingen voor de gezondheidszorg.


Accord Healthcare
is een jong en dynamisch farmaceutisch bedrijf dat betrokken is bij de ontwikkeling, productie en distributie van farmaceutische producten naar meer dan 70 landen over de hele wereld.

© Copyright - Generieke Leveranciers Nederland