Focus Care is een onafhankelijk Nederlands farmaceutisch bedrijf dat sinds 2003 een breed assortiment aan geneesmiddelen ontwikkelt en op de markt brengt. Met onze geneesmiddelen en medische hulpmiddelen leveren wij een inventieve bijdrage aan een toekomstbestendige zorg met een meerwaarde voor de patiënt. Deze meerwaarde komt tot uiting in een scherpe prijs of een therapeutisch voordeel.

Glenmark is opgericht met de visie om een toonaangevend, geïntegreerd en door onderzoek gedreven, wereldwijd farmaceutisch bedrijf te worden. In de afgelopen decennia hebben we ons bewezen als een toonaangevende speler in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, zowel NCE’s (nieuwe chemische verbindingen) als NBE’s (nieuwe biologische verbindingen). We hebben op dit moment innovatieve geneesmiddelen in verschillende stadia van preklinische en klinische ontwikkeling en richten ons met name op de gebieden immunologie, oncologie en pijnbestrijding.

Prolepha Research is a Dutch independant privately held pharmaceutical company.

Prolepha is specialized in the development and supply of generic products for licensing out. We offer licensing opportunities to generic pharmaceutical companies throughout the globe, through a complete range of CTD-format dossiers ranging from niche products to relatively old molecules to blockbuster products, with a focus on either retail, hospital  or OTC. Our offered dossiers are up to date and comply with all applicable European guidelines. Our products are manufactured in state of the art GMP approved manufacturing plants, located in Europe, India and Asia.

Sun Pharma heeft in de rest van de wereld reeds van zich doen spreken en richt zich sinds 2008 op de farmaceutische sector in Nederland.

Opgericht in 1983 en beursgenoteerd sinds 1994, legt Sun Pharma zich als multinational toe op geïntegreerde specialistische farmaceutica. Wij produceren een groot pakket aan farmaceutische formuleringen en brengen deze als merkmedicijnen en generieke medicijnen op de markt in India, de VS en diverse andere wereldregio’s. We zijn sterk in onderzoek en ontwikkeling, proceschemie en de vervaardiging van zowel ingewikkelde API’s als doseringsvormen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in India.

Will Pharma

Will Pharma is een gepassioneerd team van zorgverbeteraars in de Benelux. We verbinden onze partners om het welzijn van patiënten te bevorderen. Samen maken we zorg betaalbaar, bereikbaar en beschikbaar.

We bieden kwalitatieve zorgproducten- en diensten voor de lokale markt. Zowel receptplichtige geneesmiddelen als gezondheidsproducten voor consumenten. Zo zijn we continu bezig om de kwaliteit van leven te verbeteren.


Accord Healthcare
is een jong en dynamisch farmaceutisch bedrijf dat betrokken is bij de ontwikkeling, productie en distributie van farmaceutische producten naar meer dan 70 landen over de hele wereld.

© Copyright - Generieke Leveranciers Nederland